Geplaatst op: 22 sep 2020
Door: Historische Vereniging Staphorst

Vanwege de corona-maatregelen kon de ledenvergadering in het voorjaar niet doorgaan. Nu de maatregelen iets versoepeld zijn willen wij de ledenvergadering alsnog houden en wel maandag 12 oktober 2020 om 19.30 uur in het Koetshuus, Gemeenteweg 83A te Staphorst.

Wanneer u van plan bent te komen moet u zich vooraf aanmelden. Bij voorkeur via [email protected] of 0522-463220. Vanwege de in acht te nemen 1,5 meter afstand is er slechts beperkte ruimte.

Op de vergadering gelden de gebruikelijke coronamaatregelen: handen reinigen bij binnenkomst, 1,5 meter afstand, hoesten/niezen in de elleboog.

Wanneer u of een van uw huisgenoten in de dagen voor de vergadering corona-achtige ziekteverschijnselen heeft, dan verzoeken wij u de vergadering niet te bezoeken.

De agenda staat in het mededelingenblad van september 2020.

Er is dit keer geen lezing of iets dergelijks.

Log in of registeer u om te reageren.