Rabobank Clubkas Campagne 2019

Onze vereniging doet ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf van een diascanner voor het scannen van de duizenden dia’s die wij van de familie De Wolde hebben gekregen.
De Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland stelt in totaal een bedrag van € 125.000,00 beschikbaar. Dit bedrag wordt onder de deelnemers van de Rabobank Clubkas Campagne verdeeld.

Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe groter het bedrag dat de vereniging ontvangt. Daarom is het van belang dat zoveel mogelijk leden van de Rabobank op onze vereniging stemmen.

De bijdrage voor de Historische Vereniging is dus afhankelijk van het aantal stemmen dat op onze vereniging wordt uitgebracht. Ieder lid van de Rabobank krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht mogen worden.

Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging.

Ook uw familieleden, vrienden, buren enz. mogen op onze vereniging stemmen.

De stemperiode loopt van 15 maart tot 1 april 2019.

Laat uw stemmen niet verloren gaan en breng zoveel mogelijk stemmen uit op onze vereniging.

Heeft u geen computer? Dan kunt u uw stemcode aan iemand anders geven, die namens u de stemmen uitbrengt. U kunt natuurlijk ook samen met iemand anders stemmen op zijn/haar computer.

Meer informatie kunt u vinden op de site van de Rabobank Clubkas Campagne https://www.mijnbankversterkt.nl/mss/start/